VVA Larenstein de beste club voor je carrière!

VVA Larenstein is de vereniging van afgestudeerden van Helicon MBO Velp en Hogeschool Van Hall Larenstein Velp en Wageningen. De alumni hebben hun opleiding gevolgd in Boskoop, Arnhem, Velp, Wageningen, Deventer en Wageningen. Met de oprichting van de vereniging van oud-leerlingen in 1905 is de basis gelegd voor de huidige alumnivereniging, die inmiddels circa 3.500 leden telt.

VVA is bij uitstek de club om bij aangesloten te zijn, als het gaat om het vinden van een stageplaats, een passende goede baan of een vervolgstap in je carrière. VVA kan in deze gevallen zorgen voor bemiddeling.
 
VVA is een echte netwerkorganisatie, die contacten heeft met de opleidingen en met het werkveld. Hierdoor blijft VVA op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het onderwijs en op de arbeidsmarkt; Door middel van een website, digitale nieuwsbrieven, discussies op social mediasites en het VVA Magazine houdt de VVA de leden op de hoogte van de ontwikkelingen en innovaties in de verschillende vakgebieden.
 
Door actief lid te worden, is het mogelijk om deel te nemen aan exclusieve themadagen, excursies en/of workshops en kun je bijdragen aan een gedegen netwerk. Ook als student kun je lid worden van de vereniging. Voor meer informatie neem je contact op met het VVA Bureau.

 
VVA Bureau

Larensteinselaan 26a
Postbus 350
6880 AJ Velp
Telefoon: 026 - 369 57 25
Email: 
info@vva-mbcs.nl       
 
  Online netwerken voor leden

Met je lidmaatschap blijf je niet alleen op de hoogte van onze activiteiten maar de VVA faciliteert op een eigentijdse manier netwerkmogelijkheden online. 

Zoek oud-klasgenoten of bekenden, onderhoud zelf je adresgegevens, maak een persoonlijk profiel en een CV of plaats leuke foto’s.  

 

Adresgegevens Registratiegegevens (adres, telefoon,etc.) onderhouden
Registratie Community gegevens wijzigen (opleiding)
Mijn Profiel Persoonlijk profiel aanmaken met info over werk, hobby’s, etc.
Curriculum Vitae Via deze functie kun je een compleet digitaal CV maken
Mijn Timeline Met de time-line krijg je een grafische voorstelling van je levensloop
Mijn Foto Foto uploaden ten behoeven van het ’smoelenboek’
Mijn Instellingen Welke soorten e-mail je wilt ontvangen
Mijn Postbus   Hier kun je je mail lezenSamenwerking en sponsoring

 

  

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

logo Agrifood career